Sabtu, 01 April 2017

The originals sezonul 4 episodul 3 online subtitrat

The originals sezonul 4 episodul 3 online subtitrat , Al patrulea sezon al originalelor continuă vineri seara cu episodul 3, „Haunter Ruinelor.“ Iată detaliile cu privire la modul de a viziona on-line. The originals sezonul 4 episodul 3 online subtitrat

Săptămâna trecută pe original, Marcel confruntat cu Mikaelsons, și a primit ceea ce a privit ca o victorie. El le-a lăsat să trăiască și să le interzise de la New Orleans pentru totdeauna. Marcel este acum regele necontestat al New Orleans.

Mikaelsons nu mai poate fi o amenințare orașul său, dar există o nouă amenințare berii. Această lumină albastră misterioasă care este răpirea copiilor vrăjitoare. Deoarece este o problemă magică, Vincent cere Marcel ajutor să dau seama ce se întâmplă.

Oricare ar fi această lumină albastră vrea, este conectat la simbolul care Hope este de desen, iar când Vincent a văzut-o săptămâna trecută, el a recunoscut.

Înapoi în sezonul 2, Vincent a dezvăluit trecutul său cu magia neagră, o cale care a dus la fosta lui soție Eva Sinclair cotitură rău și uciderea oamenilor. Bazat pe cartea pe care Vincent a ascuns departe cu simbolul pe ea, această forță întunecată este din nou pentru a provoca probleme în New Orleans. Faptul că Vincent a ars cartea și nu a funcționat este un semn de cât de puternic această forță este.

Oricare ar fi această nouă amenințare este, după acum, are ceva de-a face cu copii magice. Ceea ce înseamnă că, încă o dată Hope Mikaelson este într-o tona de pericol. Dar, văzând cum ea atrage, de asemenea, acest simbol, ea ar putea fi, de asemenea, o piesă cheie pentru rezolvarea misterului care îl înconjoară. Deci, este un lucru bun Mikaelsons sunt încă aproape de New Orleans.

Aici sunt toate detaliile cu privire la modul de a viziona sezonul 4, episodul 3 originalelor, atât la TV și on-line: The originals sezonul 4 episodul 3 online subtitrat

Related Posts

The originals sezonul 4 episodul 3 online subtitrat
4/ 5
Oleh